The Division 2 DLC Warlords of New York onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 12 februari 2020 16:42

The Division 2 krijgt zijn eerste grote uitbreiding, namelijk Warlords of New York. The Division spelers keren terug naar New York met deze nieuwe DLC.

Gezien de naam van de uitbreiding spreekt dat natuurlijk nogal voor zich. Het verhaal van de eerste game wordt weer opgepakt. Ben jij klaar om de loose ends voor eens en altijd af te sluiten? Naast de nieuwe story-line bevat de uitbreiding ook veel nieuwe content, zoals wapens en veranderingen in de level progression. Warlords of New York speelt zich af in een voormalige Dark Zone in South Manhattan, nadat het getroffen is door een verwoestende orkaan. En dit keer hoeven we niet te bibberen, de uitbreiding speelt zich namelijk af in de zomer. Warlords of New York zou een nieuwe era starten voor Tom Clancy's The Division 2, onder andere op het gebied van loot, het levelen van jouw karakter en het ontdekken van nieuwe gebieden. Ben jij klaar om de jacht op Aaron Keener voort te zetten?

The Division 2: Warlords of New York is vanaf 3 maart 2020 verkrijgbaar en gaat 30 euro kosten. The Divison 2 zelf is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia.

Bron: Ubisoft

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's The Division 2

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 maart 2019

Ontwikkelaar

Massive Entertainment

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord