Tom Clancy's The Division 2
  • ONTWIKKELAAR Massive Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE RPG, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

The Division 2 DLC Warlords of New York onthuld

The Division 2 krijgt zijn eerste grote uitbreiding, namelijk Warlords of New York. The Division spelers keren terug naar New York met deze nieuwe DLC.

Gezien de naam van de uitbreiding spreekt dat natuurlijk nogal voor zich. Het verhaal van de eerste game wordt weer opgepakt. Ben jij klaar om de loose ends voor eens en altijd af te sluiten? Naast de nieuwe story-line bevat de uitbreiding ook veel nieuwe content, zoals wapens en veranderingen in de level progression. Warlords of New York speelt zich af in een voormalige Dark Zone in South Manhattan, nadat het getroffen is door een verwoestende orkaan. En dit keer hoeven we niet te bibberen, de uitbreiding speelt zich namelijk af in de zomer. Warlords of New York zou een nieuwe era starten voor Tom Clancy's The Division 2, onder andere op het gebied van loot, het levelen van jouw karakter en het ontdekken van nieuwe gebieden. Ben jij klaar om de jacht op Aaron Keener voort te zetten?

The Division 2: Warlords of New York is vanaf 3 maart 2020 verkrijgbaar en gaat 30 euro kosten. The Divison 2 zelf is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia.

BRON Ubisoft

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?