Tom Clancy's The Division 2
  • ONTWIKKELAAR Massive Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE RPG, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

The Division 2 Dark Hour Raid heeft geen match-making

De Dark Hours uitbreiding voor Tom Clancy's The Division 2 biedt de mogelijkheid om met een team van acht spelers raids te doen. Alleen dan moet je wel zoveel vrienden hebben, want de DLC heeft geen match-making.

Als antwoord op een vraag van een Twittergebruiker maakte marketingmedewerker Alexandre Guenounou bekend dat de nieuwe uitbreiding geen match-making met zich mee brengt. Dit betekent dat je andere spelers moet uitnodigen om je team samen te stellen of dat je uitgenodigd moet worden. Als je geen vrienden hebt die de shooter spelen of gewoonweg niet beschikken over de uitbreiding, dan heb je eigenlijk helemaal niets aan de nieuwe content. Het mag dan ook geen verrassing genoemd worden dat de fans er niet bepaald blij mee zijn dat match-making ontbreekt. Later geeft Guenounou aan dat Ubisoft met een statement en uitleg gaat komen waarom hiervoor gekozen is. De reden blijft nu vooralsnog achterwege.

Tom Clancy's The Division 2: Dark Hours is vanaf vandaag verkrijgbaar voor alle versies van de game.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?