The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics releasedatum aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 4 december 2019 19:39

De Netflix serie The Dark Crystal: Age of Resistance krijgt binnenkort zijn eigen game. En Masse Entertainment kondigde vandaag de release datum aan voor The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics, een strategie game gelinkt aan de serie.

Op YouTube werd een trailer gedeeld om de releasedatum met iedereen te delen. In hier verkondigen zingende donsballen de releasedatum van de game aan, terwijl gedeeltes van de game worden getoond. The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics loopt parallel met de Netflix serie en spelers moeten in Trha de zeven clans bij elkaar brengen om de Skeksis te bevechten. In de trailer zijn al een aantal mappen te zien en personages met elk hun eigen spreuken.

The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics verschijnt op 14 februari 2020 voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Bron: En Masse Entertainment

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

4 februari 2020

Ontwikkelaar

Bonus XP

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord