The Council-ontwikkelaar werkt aan Vampire: The Masquerade RPG

Geplaatst:

We weten inmiddels dat er een nieuwe Vampire: The Masquerade - Bloodlines-game aankomt, die ontwikkeld wordt door Paradox Interactive. The Council-ontwikkelaar Big Bad Wolf werkt nu echter aan een Vampire: The Masquerade RPG.

Big Bad Wolf is verantwoordelijk voor The Council, een episodische avonturengame. De ontwikkelaar werkt nu aan een RPG die zich afspeelt in het universum van Vampire: The Masquerade. De game moet een zogeheten narrative RPG worden, die veel wegheeft van een tabletop RPG. Hoe deze game gaat heten en wanneer deze moet gaan verschijnen, is momenteel nog niet bekend. Wel maakt de studio bekend hier meer informatie over te geven tijdens Gamescom in augustus.

Er zijn momenteel dus twee verschillende Vampire: The Masquerade-games in ontwikkeling. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 die naar verwachting volgend jaar verschijnt en een nog onbekende RPG die zich in hetzelfde universum afspeelt.

Bron: Bigben Interactive
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord