The Council-ontwikkelaar werkt aan Vampire: The Masquerade RPG

We weten inmiddels dat er een nieuwe Vampire: The Masquerade - Bloodlines-game aankomt, die ontwikkeld wordt door Paradox Interactive. The Council-ontwikkelaar Big Bad Wolf werkt nu echter aan een Vampire: The Masquerade RPG.

Big Bad Wolf is verantwoordelijk voor The Council, een episodische avonturengame. De ontwikkelaar werkt nu aan een RPG die zich afspeelt in het universum van Vampire: The Masquerade. De game moet een zogeheten narrative RPG worden, die veel wegheeft van een tabletop RPG. Hoe deze game gaat heten en wanneer deze moet gaan verschijnen, is momenteel nog niet bekend. Wel maakt de studio bekend hier meer informatie over te geven tijdens Gamescom in augustus.

The Council

Er zijn momenteel dus twee verschillende Vampire: The Masquerade-games in ontwikkeling. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 die naar verwachting volgend jaar verschijnt en een nog onbekende RPG die zich in hetzelfde universum afspeelt.

BRON Bigben Interactive

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?