The Conduit verschijnt twee weken later

SEGA heeft vandaag het nieuws naar buiten gebracht dat The Conduit niet op 26 juni, maar twee weken later gaat verschijnen. De reden waarom de game nu pas op 10 juli uit gaat komen is niet bekendgemaakt.

Ontwikkelaar High Voltage heeft blijkbaar nog wat extra tijd nodig om de laatste puntjes op de i te zetten. Helaas moeten we dus nog even extra geduld opbrengen voor we met The Conduit aan de slag kunnen gaan.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?