Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

The Conduit

  • Ontwikkelaar High Voltage Software
  • Eerste releasedatum 10 juli 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

The Conduit krijgt LAN multiplayer

High Voltage heeft op de Penny Arcade Expo (PAX) in de Verenigde Staten een nieuwe mode voor de game onthuld. Het gaat hierbij om de LAN multiplayer, waarbij je via een system link meerdere Wii's aan elkaar kan verbinden. De LAN multiplayermode is in samenwerking met Nintendo gerealiseerd.

Daarnaast gaat High Voltage volgende maand kenbaar maken wie The Conduit gaat uitgeven. Op de afgelopen E3 gaf High Voltage al aan een uitgever te zoeken voor hun futuristische first-person-shooter voor de Wii, die zich afspeelt in Washington DC en waarin buitenaardse wezens de stad willen overnemen. Toen leek Nintendo een potentiële kandidaat, maar of dit nog steeds zo is horen we volgende maand.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?