The Conduit

  • Ontwikkelaar High Voltage Software
  • Eerste releasedatum 10 juli 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

The Conduit heeft een uitgever gevonden

The Conduit belooft om een van de mooiste Nintendo Wii games te worden op de markt. Ontwikkelaar High Voltage Software had nog geen uitgever gevonden voor zijn game. Tot vandaag.

SEGA heeft zich aangeboden als uitgever voor deze game. High Voltage Software heeft dit aanbod geaccepteerd en nu staat er niks meer in de weg voor de release van de game, die in de lente van 2009 plaatsvindt. Exclusief voor de Nintendo Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?