Check hier alle PlayStation State of Play content

The Conduit 2 officieel in ontwikkeling

Ontwikkelaar High Voltage heeft in het Amerikaanse tijdschrift Nintendo Power officieel de komst van The Conduit 2 aangekondigd. Na al enkele hints is de spreekwoordelijke kogel nu echt dan door de kerk. Net als het origineel gaat nu ook weer SEGA de game uitgeven.

Deel twee speelt zich niet af in Washington, maar in Atlantis. Vele bekende wapens worden nu ondersteund door nieuwe items en hulpmiddelen en deze kan je goed gebruiken in epische gevechten met de eindbazen.

Voor The Conduit 2 wordt de multiplayer verder verbeterd en zal er een nieuwe co-op modus aan het spel worden toegevoegd. Hier kunnen vier spelers zowel online als offline met elkaar samenwerken.

De datum voor het verschijnen van The Conduit 2 is niet bekendgemaakt. Hopelijk zien we tijdens de aankomende E3 beurs straks de eerste beelden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?