Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score

The Boss op World Tour

Hoewel het veel jonge gamers niet zoveel zal doen is er bij Gameliner één persoon die straks niet meer bij zijn PlayStation 3 is weg te slaan.

Alex zit al weken, zo niet maanden op het nieuwe album 'Workin on a Dream' van Bruce Springsteen te wachten. Om het album te promoten heeft 'The Boss' op zijn Facebook-pagina aangekondigd dat de nummers 'My Lucky Day' en 'Born to Run' vanaf 27 januari gratis te downloaden zijn voor Guitar Hero World Tour op zowel de Xbox 360 als de PlayStation 3 als de Wii.

Wees er wel snel bij, want na 4 februari zul je moeten betalen voor de content.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?