The Binding of Isaac krijgt nieuwe DLC Repentance

Geplaatst: 29 september 2020 20:32

The Binding of Isaac: Repentance is de nieuwste uitbreiding voor wellicht dé grondlegger van het roguelike-genre. Dit werd bekendgemaakt via Steam.

De blogpost is geschreven door Edmund McMillen, de originele maker van The Binding of Isaac. Hij vertelt over de ontwikkeling van de uitbreiding. McMillen laat weten dat ze voor ongeveer 90% klaar zijn met Repentance en hij geeft aan dat dit de "Sequel-DLC" wordt waarop de fans hebben gewacht. Hij claimt dat deze DLC zo groot is dat het eigenlijk een hele nieuwe game geworden is. Rond het midden van de maand oktober krijgen we een nieuwe update en waarschijnlijk ook weer regelmatige blogposts. De status van de console-versie van de uitbreiding is op dit moment nog onbekend. Roguelikes beginnen weer helemaal in te raken, zoals Hades die net uit Early Access is verschenen.

onbekend

The Binding of Isaac: Repentance is ergens eind dit jaar beschikbaar.

Bron: Steam
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Binding of Isaac

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

28 september 2011

Ontwikkelaar

Edmund McMillen

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord