The Binding of Isaac

  • Ontwikkelaar Nicalis, Inc.
  • Eerste releasedatum 28 september 2011
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Roguelike
  • Gameliner score -

The Binding of Isaac Afterbirth+ voor PlayStation 4

The Binding of Isaac Afterbirth+ is verkrijgbaar vanaf 19 september 2017 voor de PlayStation 4, zo heeft Nicalis aangekondigd. De game brengt ons gloednieuwe content, functies en nog veel meer.

The Binding of Isaac Afterbirth+ is een multiplayer shoot-'em-up met gerandomiseerde kerkers waardoor de beleving van elke speelbeurt anders is. Daarnaast brengt deze nieuwe game uit de Isaac-serie meer dan 500 verschillende items en wapens, verspreid over 6000 verscheidene kerkers, om zo 50 unieke eindbazen te kunnen verslaan. Ook zijn er 30 uitdagingen toegevoegd en kan de speler twintig verschillende eindes van de game ervaren.

onbekend

The Binding of Isaac Afterbirth+ is vanaf 19 september 2017 verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Spelers die The Binding of Isaac Rebirth al gekocht hebben, kunnen de extra content van Afterbirth+ via de PlayStation Store kopen.

BRON Gematsu

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?