The Binding of Isaac

  • Ontwikkelaar Nicalis, Inc.
  • Eerste releasedatum 28 september 2011
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Roguelike
  • Gameliner score -

The Binding of Isaac: Afterbirth volgende maand naar consoles

Eerder werd door Tyrone Rodriguez, werkzaam bij ontwikkelaar Nicalls, al gehint dat de DLC The Binding of Isaac: Afterbirth begin dit jaar naar de PlayStation 4 en Xbox One komt. Vandaag heeft Tyrone Rodriguez via Twitter laten weten dat de uitbreiding op The Binding of Isaac: Rebirth hopelijk volgende maand al naar de consoles komt. Daarbij laat hij weten dat dit dus ook geldt voor de Nintendo Wii U.

We zullen echter nog even moeten wachten op een officiële aankondiging, maar het ziet er naar uit dat we The Binding of Isaac: Afterbirth volgende maand kunnen verwachten voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Wii U. Een eventueel release op de Nintendo 3DS is niet benoemd.

BRON Twitter

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?