The Beatles Rock Band-gitaren gefotografeerd

Zoals je al eerder hier op Gameliner hebt kunnen lezen krijgen The Beatles hun eigen Rock Band-game. Ook was te lezen dat de The Beatles-versie van Rock Band zijn eigen speciale instrumenten gaat krijgen. Vandaag is er een foto vrijgegeven waarop je de Rickenbacker 325 (de gitaar van John Lennon) kunt zien. De gitaar kan gekoppeld worden aan de PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 en Wii.

The Beatles Rock Band is vanaf 9 september te koop.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?