The Banner Saga 2

  • Ontwikkelaar Stoic
  • Eerste releasedatum 19 april 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre RPG, Indie
  • Gameliner score -

The Banner Saga 2 vandaag voor Nintendo Switch uitgekomen

Banner Saga 2 is vandaag voor de Nintendo Switch uitgekomen. Dit hebben Stoic, de ontwikkelaar, en Versus Evil, de uitgever, bekendgemaakt.

In Banner Saga 2 is het weer cruciaal dat je belangrijke keuzes maakt om je clan te beschermen tegen de corrupte wereld die wordt geconsumeerd door The Darkness. Je moet je middelen goed inzetten, verstandige tactische beslissingen nemen en rekening houden met verbroken verbonden. Het verhaal van Banner Saga 2 wordt geleid door de beslissingen die je hebt gemaakt in het eerste deel. Nintendo Switch-eigenaren met de Banner Saga krijgen 25% korting op het tweede deel. Gelukkig hoeven fans niet lang te wachten op Banner Saga 3, het laatste deel in de trilogie, want deze game komt op 26 juli naar de consoles en pc.

ontbrekende afbeelding

ontbrekende afbeelding

ontbrekende afbeelding

Banner Saga 2 is vanaf vandaag beschikbaar op de Nintendo Switch en ook te verkrijgen voor de PlayStation 4, Xbox One, pc, iOS en Android.

BRON Persbericht Versus Evil

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?