Check hier alle PlayStation State of Play content

The 4 Heroes of Light krijgt releasedatum

Om nog eens even flink duidelijk te maken dat Square Enix druk bezig lijkt te zijn met het uitbreiden van hun Final Fantasy-serie maakte de uitgever vandaag ook nog eens eindelijk de releasedatum van de game Final Fantasy: The 4 Heroes of Light bekend.

De game zal namelijk op 8 oktober naar Europa komen. Final Fantasy: The 4 Heroes of Light zal overigens een nieuwe Final Fantasy spin-off met zich meebrengen voor op de DS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?