Tetris 99 krijgt betaalde DLC

Geplaatst:
Aangepast: 10 mei 2019 12:06

De gratis game Tetris 99 krijgt betaalde DLC. Deze nieuwe DLC voegt twee nieuwe offline modi toe.

Tetris 99 is een Tetris Battle Royale-game waarbij je een potje Tetris speelt tegen 98 andere spelers. De game is gratis te downloaden voor de Nintendo Switch en kan alleen online gespeeld worden. Nintendo heeft nu echter aangekondigd dat er betaalde DLC beschikbaar is gekomen voor de game. De nieuwe Big Block DLC voegt twee nieuwe offline speelmodi toe. De CPU Battle-modus laat je offline Tetris spelen tegen 98 computergestuurde tegenstanders en de Marathon-modus, die we allemaal kennen van de klassieke Tetris-games. Volgens Nintendo worden er in de toekomst nog meer speelmodi toegevoegd.

Tetris 99 is momenteel gratis te downloaden op de Nintendo Switch. De Big Block DLC is momenteel voor een tientje beschikbaar in de eShop.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tetris 99

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

13 februari 2019

Ontwikkelaar

Arika

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord