Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Testbaan Top Gear opgenomen in Gran Turismo 5

Wat begon met een partnership in Gran Turismo 5: Prologue is nu ontaardt in het opnemen van Top Gears testbaan voor het aankomende Gran Turismo 5. Ontwikkelaar Kazunori Yamauchi heeft met een helikopter opnames laten maken van de baan en zijn medewerkers op de grond alles laten opmeten.

Uiteraard heeft Yamauchi ook zelf een rondje gereden op de beroemde testbaan, maar verliep hem dit toch niet zo makkelijk.

tried driving it myself, but it's really hard to find the driving line. It's so wide that it becomes difficult to find markers and visual points. It was only after I sat with the Stig as a passenger that I finally realised where all the turn-in points and the correct driving lines were.

Het uiteindelijke resultaat van de testbaan en alle andere banen en auto's kunnen we zien wanneer Gran Turismo 5 eind dit jaar het levenslicht gaat zien.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?