Test Drive Unlimited 2 schuift op naar 2011

Wij hebben slecht nieuws voor de fans van Test Drive Unlimited-serie onder ons. Atari heeft namelijk aangekondigd dat Test Driver Unlimited 2 naar 2011 wordt verschoven. Klaas zal dus nog even moeten wachten.

De bèta zou volgende maand moeten verschijnen, maar ontwikkelaar, Eden Games heeft aangegeven meer tijd nodig te hebben om de multiplayer te optimaliseren.

De bèta is daarmee dus ook uitgesteld voor een nog onbepaalde tijd. Atari heeft aangegeven binnenkort met een nieuwe datum te komen.-

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?