Test Drive Unlimited 2 op Ibiza

Test Drive Unlimited 2 gaat zich afspelen op party eiland Ibiza. Het tweede deel is 2,5 keer zo groot als het origineel en bevat naast een dag- en nachtmode ook de mogelijkheid om de game in de co-op mode te spelen. Naast de bestuurder, leest de andere speler de kaart.

Ontwikkelaar Eden Studios gaat een schademodel ontwikkelen en ook zullen SUV's beschikbaar zijn.

De aankondiging van Test Drive Unlimited 2 konden we aan het begin van deze maand lezen en daar werd al eerder vermeld dat deze game in het laatste kwartaal van dit jaar gaat verschijnen op de Xbox 360, PlayStation 3 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?