Test Drive Unlimited 2 krijgt packshot

Onlangs verscheen de preview van Test Drive Unlimited 2 van Klaas op Gameliner. De game is in ontwikkeling bij Eden Games en wordt net als het eerste deel uitgegeven door Atari.

In Test Drive Unlimited 2 kun je zowel offline als online tegen elkaar racen op een gigantisch groot eiland.

Zojuist heeft Atari een tijdelijke packshot vrijgegeven van de game. Deze packshot is eigenlijk bedoeld voor de winkels als pre-order materiaal. Op de packshot staat 'Coming Fall 2010' Of dit ook de officiële packshot gaat worden weten we helaas nog niet zeker. Maar we vermoeden van wel.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?