Test Drive Unlimited 2 aangekondigd

Atari heeft vandaag officieel aangekondigd dat Test Drive Unlimited een vervolg krijgt, namelijk Test Drive Unlimited 2. Deze game zal in de herfst van dit jaar gaan verschijnen voor pc, Xbox 360 en PS3.

Test Drive Unlimited 2 zal draaien om het Massively Open Online Racing-systeem. Dit systeem zal er voor zorgen dat de offline en online speelervaring wordt samengevoegd. Daarnaast zal dit deel wel een dag- en nachtsysteem hebben, auto's met schadesysteem en een geheel nieuw eiland.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?