Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Medal of Honor

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 15 oktober 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Terroristen neerschieten in de volgende Medal of Honor?

De nieuwe editie van Electronic Gaming Monthly heeft weer wat verse geruchten voor ons. Zo horen weer eens wat over Medal Of Honor en de ietwat vergeten serie Spec Ops.

De geruchten gaan dat Medal of Honor De Tweede Wereldoorlog gaat verlaten en een andere weg in te slaan. Dit deed Call of Duty 4 vorig jaar ook en het succes is te zien. Volgens het blad zullen we het nieuwe deel van Medal of Honor in 2009 kunnen verwachten en deze keer zal het zich in Afghanistan afspelen.

Daarnaast vertelt Electronic Gaming Monthly ons ook dat 2k Games nieuw leven in de oude Spec Ops serie gaan blazen. Dit was vroeger een budgetgame, maar de ontwikkelaar wilt er een grote titel van maken. Als we de geruchten mogen geloven, zal dit deel zich afspelen in Dubai, maar ja. Het blijven geruchten hè?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?