Terminator teaser voor Mortal Kombat 11

Geplaatst: 30 september 2019 20:00
Aangepast: 30 september 2019 20:03

De social media kanalen van Netherrealm Studios hebben een teaser gepost voor de Terminator. De gameplay trailer wordt morgen onthuld.

De teaser toont ons de interface van de Terminator, die de drie vechtersbazen van Outworld scant. Aan het einde van de teaser zien we ook wanneer de Terminator arriveert, maar dat wisten we natuurlijk van elk DLC personage al. Het inmiddels bekend dat Arnold Schwarzenegger niet terugkeerd voor de stem van de mechanische badass, maar hij heeft wel geholpen met het uitzoeken van een geschikte voice actor. De social media kanalen melden dat we de complete gameplay trailer morgen te zien krijgen.

Mortal Kombat 11 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De Terminator is beschikbaar vanaf 8 oktober, mits je de Kombat Pass in bezit hebt.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 11

Series

Mortal Kombat

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 april 2019

Ontwikkelaar

NetherRealm Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord