Tenchu 4: Shadow Assassins
  • ONTWIKKELAAR From Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 maart 2009
  • PLATFORMEN Nintendo Wii
  • GAMELINER SCORE -

Tenchu 4 op meerdere platformen?

Iemand van het ontwikkelingsteam van de game Tenchu 4 heeft verteld dat de game niet alleen voor de Nintendo Wii zal verschijnen, maar ook voor de PlayStation Portable.

Ook het OFLC (Australisch ratingboard) heeft het niet over alleen de Nintendo Wii, maar over 'meerdere platformen'. Het zijn allemaal nog geruchten, en hopelijk horen we er binnenkort meer over.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?