Tencent Games lanceert nieuw merk Level Infinite

Geplaatst: 7 december 2021 20:00
Aangepast: 7 december 2021 20:12

Tencent Games heeft een nieuwe uitgeverij gelanceerd. Onder de naam Level Infinite gaan tal van games worden uitgebracht voor een grote diversiteit aan platformen.

Met een studio in Singapore en Nederland gaat het nieuwe merk Level Infinite ontwikkelaars de helpende hand toereiken bij het uitbrengen van hun games. Eén van de eerste wapenfeiten van Level Infinite gaan NExT Studios' Synced: Off-Planet voor pc, Don't Starve: Newhome voor mobile, games van Lightspeed & Quantum Studios, TiMi Studios en nog een aantal third-party ontwikkelaars zijn. Maar daar blijft het niet bij, want zij nemen ook games als Arena of Valor, Warhammer: Vermentide 2, Warhammer 40,000: Darktide, Vampire: The Masquerade, GTFO, Metal: Hellsinger en een nog onaangekondigde game van Funcom. Het nieuwe merk is onthuld met een speciale brand trailer.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord