Telltale's The Walking Dead: The Final Season wordt exclusief uitgebracht op de Epic Games Store

Geplaatst:
Aangepast: 21 december 2018 12:37

Ontwikkelaar Skybound Games heeft onlangs aangekondigd dat Telltale's the Walking Dead: The Final Season exclusief wordt uitgebracht op de Epic Games Store. Pc-gamers die het laatste seizoen al eerder hebben aangeschaft, kunnen het nog steeds via het originele platform spelen.

Skybound Games, die het laatste seizoen van The Walking Dead: The Final Season gaat redden, heeft onlangs aangekondigd samen te werken met Epic Games om het laatste seizoen uit te brengen op hun nieuwe platform. Volgens Skybound Games was Epic Games ontzettend enthousiast over de samenwerking. Zij wilden graag hun bijdrage leveren om Telltale's the Walking Dead: The Final Season naar de fans te brengen. De twee nieuwe episodes worden exclusief beschikbaar gemaakt op de Epic Games Store. Wanneer je in het bezit bent van een season pass die je bijvoorbeeld via Steam hebt aangeschaft, krijg je de twee nieuwe episodes wanneer ze verschijnen nog wel gewoon via Steam binnen.

onbekend

Broken Toys, de derde episode van Telltale's The Walking Dead: The final Season verschijnt op 15 januari 2019 op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De vierde episode, Take Us Back, verschijnt later datzelfde jaar.

Bron: Skybound Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season

Series

The Walking Dead

Uitgever

Telltale Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

14 augustus 2018

Ontwikkelaar

Telltale Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord