Telltale’s The Walking Dead: The Final Season is gered

Geplaatst: 7 oktober 2018 11:00

Telltale’s The Walking Dead: The Final Season is gered door Skybound Games. Dit laat het bedrijf weten via Twitter. Skybound Games is een onderdeel van Skybound Entertainment. Dit bedrijf is op haar beurt weer verantwoordelijke voor de comics van The Walking Dead en dus is de serie mogelijk in goede handen.

Na het faillissement van Telltale zag de toekomst voor onder andere The Walking Dead-games er somber uit. Er werd gesproken over een mogelijke oplossing om de overige seizoenen van Telltale’s interpretatie van het alom bekende The Walking Dead te vinden en deze oplossing blijkt nu dus gevonden te zijn. Skybound Games wil het originele Telltale-team terug hebben om dit project af te ronden en de fans een einde te geven die zij verdienen.

onbekend

Episode 2: Suffer the Children is sinds 25 september speelbaar. Wanneer we de overige episodes kunnen verwachten is echter nog niet bekend gemaakt. Telltale’s The Walking Dead: The Final Season is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

Bron: Skybound Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season

Series

The Walking Dead

Uitgever

Telltale Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

14 augustus 2018

Ontwikkelaar

Telltale Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord