The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season
  • ONTWIKKELAAR Telltale Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 augustus 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Horror, Interactieve Film
  • GAMELINER SCORE -

Telltale’s The Walking Dead: The Final Season is gered

Telltale’s The Walking Dead: The Final Season is gered door Skybound Games. Dit laat het bedrijf weten via Twitter. Skybound Games is een onderdeel van Skybound Entertainment. Dit bedrijf is op haar beurt weer verantwoordelijke voor de comics van The Walking Dead en dus is de serie mogelijk in goede handen.

Na het faillissement van Telltale zag de toekomst voor onder andere The Walking Dead-games er somber uit. Er werd gesproken over een mogelijke oplossing om de overige seizoenen van Telltale’s interpretatie van het alom bekende The Walking Dead te vinden en deze oplossing blijkt nu dus gevonden te zijn. Skybound Games wil het originele Telltale-team terug hebben om dit project af te ronden en de fans een einde te geven die zij verdienen.

The Walking Dead Final Season

Episode 2: Suffer the Children is sinds 25 september speelbaar. Wanneer we de overige episodes kunnen verwachten is echter nog niet bekend gemaakt. Telltale’s The Walking Dead: The Final Season is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?