Check al onze gamescom content hier!
Borderlands
  • ONTWIKKELAAR Gearbox Software
  • RELEASEDATUM 23 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE RPG, Shooter
  • GAMELINER SCORE

Telltale en Gearbox maken samen nieuwe Borderlands-game

Gearbox en ontwikkelaar Telltale Games hebben Tales from the Borderlands aangekondigd. Het is een adventuregame die zich afspeelt in het Borderlands-universum.

Tales from the Borderlands komt in 2014 uit en is een episodische adventuregame. De game bevat de omgevingen uit de Borderlands-games en ook bekende en nieuwe personages. Ondanks dat Tales form the Borderlands zich in het Borderlands-universum afspeelt speelt het als een Telltale-game.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?