Borderlands
  • ONTWIKKELAAR Gearbox Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE RPG, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Telltale en Gearbox maken samen nieuwe Borderlands-game

Gearbox en ontwikkelaar Telltale Games hebben Tales from the Borderlands aangekondigd. Het is een adventuregame die zich afspeelt in het Borderlands-universum.

Tales from the Borderlands komt in 2014 uit en is een episodische adventuregame. De game bevat de omgevingen uit de Borderlands-games en ook bekende en nieuwe personages. Ondanks dat Tales form the Borderlands zich in het Borderlands-universum afspeelt speelt het als een Telltale-game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?