Tekken X Street Fighter na elf jaar geannuleerd

Na elf jaar is dan eindelijk het officiële nieuws naar buiten gekomen: Tekken X Street Fighter is geannuleerd. De game wordt niet uitgebracht.

Tijdens de Comic Con van 2010 bracht Capcom het nieuws naar buiten dat er twee nieuwe cross-over-vechtgames aan zaten te komen. De aankondiging van Street Fighter X Tekken nam de Street Fighter-gameplay als basis, terwijl Tekken X Street Fighter gebaseerd zou zijn op de Tekken-serie. In 2012 kwam Street Fighter X Tekken uit. Een releasedatum voor de andere cross-over bleef echter uit. In 2016 dook de game plotseling weer op: de ontwikkeling van Tekken X Street Fighter werd gepauzeerd. Nu, vijf jaar later, blijkt dat de game het levenslicht nooit te zien krijgt. Dat maakte Katsuhiro Harada, de producent van de Tekken-franchise, bekend in een livestream. Na de afronding van circa dertig procent van de game, is de titel opzij gezet. De game is nu officieel geannuleerd.

Tekken X Street Fighter komt helaas niet meer uit, maar Tekken-fans kunnen wel uitkijken naar de toevoeging van Kazuya in Super Smash Bros. Ultimate.

BRON Katsuhiro Harada
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?