Tekken X Street Fighter na elf jaar geannuleerd

Geplaatst:

Na elf jaar is dan eindelijk het officiële nieuws naar buiten gekomen: Tekken X Street Fighter is geannuleerd. De game wordt niet uitgebracht.

Tijdens de Comic Con van 2010 bracht Capcom het nieuws naar buiten dat er twee nieuwe cross-over-vechtgames aan zaten te komen. De aankondiging van Street Fighter X Tekken nam de Street Fighter-gameplay als basis, terwijl Tekken X Street Fighter gebaseerd zou zijn op de Tekken-serie. In 2012 kwam Street Fighter X Tekken uit. Een releasedatum voor de andere cross-over bleef echter uit. In 2016 dook de game plotseling weer op: de ontwikkeling van Tekken X Street Fighter werd gepauzeerd. Nu, vijf jaar later, blijkt dat de game het levenslicht nooit te zien krijgt. Dat maakte Katsuhiro Harada, de producent van de Tekken-franchise, bekend in een livestream. Na de afronding van circa dertig procent van de game, is de titel opzij gezet. De game is nu officieel geannuleerd.

Tekken X Street Fighter komt helaas niet meer uit, maar Tekken-fans kunnen wel uitkijken naar de toevoeging van Kazuya in Super Smash Bros. Ultimate.

Bron: Katsuhiro Harada
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord