Tekken slaat toe met trailer

Tekken 6 komt eind dit jaar uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Vorige week maandag kon je al lezen dat er ook nog de mogelijkheid was dat de vechtgame voor de Nintendo Wii zou verschijnen. daarvoor moesten Wii-bezitters echter wel het forum van Namco met smeekbeden overspoelen.

We weten niet of de beslissing nou genomen is om Tekken 6 ook voor de Wii uit te brengen, maar wel dat er vandaag een nieuwe video van het spel online is gezet. Helemaal zonder smeekbeden van fans.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?