Tekken 6

  • Ontwikkelaar Namco Bandai
  • Eerste releasedatum 30 oktober 2009
  • Platformen PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Tekken moet meer gamers bereiken

We weten al langer dan vandaag dat Tekken sinds het laatste deel niet meer exclusief te spelen is op de PlayStation. Tekken 6 is namelijk ook verkrijgbaar voor de Xbox 360. Namco Bandai wil de reeks aan een grote groep gamers aanbieden, daarom dat Sony dus haar exclusiviteit verloor.

Namco Bandai wants this title to be available to everybody. We want everyone to experience it. This is the first time that Tekken's moved away from the PlayStation format. It's no longer exclusive to Sony, so it is on Xbox 360' The install base for both machines is pretty huge, and we have to make it available to everybody now.

Volgens de CEO van het bedrijf hadden ze de game wel exclusief kunnen houden, maar ze geven zelf aan dat ze een grotere groep willen bereiken. Dankzij de grote install base van beide consoles was de extra ontwikkeling geen groot probleem.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?