Tekken 6 rost erop los in promovideo

Tekken is weer terug van geweest. We hadden al Tekken 6, maar nu komt er een ook uitgebreide versie. Tekken 6: Bloodline Rebellion. De game kent een betere balans en twee nieuwe personages.

Vandaag is de promovideo van Tekken 6: Bloodline Rebellion verschenen. De game verschijnt voor de Xbox 360, PlayStation 3, de arcade en de PSP.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?