Tekken 6 krijgt eigen DLC

Tekken: Dark Resurrection voor de PlayStation Portable was een groot succes. Het was dan ook te verwachten dat Tekken 6 naast de PlayStation 3 en Xbox 360 ook op de PSP zou verschijnen. Er is echter nog niet veel bekend over de game.

De Public Relations Manager van Namco Bandai Arne Cual-Pedroso heeft echter meer bekendgemaakt in een interview. De PSP versie van de game krijgt namelijk zijn eigen DLC.

De DLC zou bestaan uit nieuwe outfits, characters en arena's. De PSP bezitter krijgen naast de game dus ook een DLC. Overigens zal de game in de herfst van dit jaar uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?