Teken voor SEGA en wordt beloond

SEGA heeft een leuke opdracht voor de Sonic-fans. De ontwikkelaar wil namelijk dat fans zoveel mogelijk tekeningen opsturen van de slechteriken uit de Sonic-serie. SEGA zal dan als beloning de naam van de nieuwste Sonic-game onthullen plus nog een extra bonus.

We zullen echter alleen beloond worden als SEGA voor maandag meer dan 100 tekeningen heeft ontvangen. Dus voor de gene die graag willen weten hoe de nieuwe Sonic-game zal gaan heten of welke extra bonus SEGA voor ons heeft kunnen hier vinden waar de tekeningen heen moeten worden gestuurd.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?