Tech: Windows 11 in oktober beschikbaar

De nieuwe Windows komt eraan. In oktober kunnen pc-spelers aan de slag met de nieuwe features die het besturingsprogramma met zich meebrengt.

Microsofts Windows 11 is natuurlijk de volgende stap in pc besturingsprogramma's. Microsoft heeft in een korte trailer uitgelicht wat nou precies zo bijzonder is aan gamen op Windows 11. Pc-spelers krijgen voor het eerst toegang tot HDR. Deze functie bestond al op de Xbox-consoles en zorgt voor sterke visuele verbeteringen met betrekking tot kleur en licht. Ook lanceert Windows 11 met DirectStorage. Deze functie helpt met het inladen van games, zodat deze nog sneller worden opgestart. Je kunt in eerste instantie gratis updaten naar Windows 11. Deze gratis update blijft geldig tot ongeveer halverwege 2022. De Android app functionaliteiten zijn niet beschikbaar op lancering, deze worden later nog toegevoegd.

Windows 11 is beschikbaar vanaf 5 oktober.

BRON Microsoft

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?