Tech: Samsung maakt tv's met NFT support

Geplaatst: 4 januari 2022 19:15
Aangepast: 4 januari 2022 20:45

In aanloop naar CES 2022 zijn merken al nieuwtjes aan het verspreiden over wat zij allemaal gaan aankondigen. Voor Samsung is één van de onthullingen tv's die NFT's supporten.

Momenteel zijn NFT's een veelbesproken onderwerp in het gaming landschap en Samsung wil haar tv's daar op in laten spelen. Op de tv's die vanaf 2022 worden uitgebracht moet het mogelijk worden om NFT's te kopen en ruilen. Veel mensen zien met leden ogen aan dat NFT's steeds meer aanwezig zijn. Zo waren mensen blij om te horen dat S.T.A.L.K.E.R. 2 geen NFT's gaat bevatten. Menig gamer zal dan ook niet staan te springen om de nieuwe functionaliteiten. Toch weerhoud het Samsung er niet van om tijdens de technologiebeurs CES 2022 televisies aan te kondigen die dit ondersteunen. Echter schreeuwt Samsung het ook niet van de daken. In de persberichten voorafgaand aan de beurs wordt er namelijk niet of nauwelijks over gerept. Samsung beperkt de aankondigingen tijden CES 2022 niet tot alleen NFT ondersteuning. Zo introduceert Samsung daar ook de Gaming Hub voor tv's.

De CES 2022 vindt plaats van 5 tot en met 7 januari in Las Vegas.

Bron: Gamespot
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord