Tech: Razer onthult ultra laptop Razer Blade 14

Geplaatst: 15 juni 2021 00:50
Aangepast: 15 juni 2021 01:14

De opening van de Razer E3 keynote presentatie staat vrijwel volledig in het teken van de Razer Blade 14. De nieuwe gaming laptop is op en top Ultra en bevat alle specs om de komende jaren op ultra settings te kunnen gamen.

De Razer Blade 14 moet het nieuwe paradepaardje van Razer worden wat betreft gaminglaptops. De specs liegen er dan ook niet om. De laptop bevat namelijk alles om een echte powerhouse te worden. Zo is de Razer Blade 14 voorzien van een AMD Ryzen 5900HX processor en de Nvidia GeForce RTX 3080 GPU. Daarbij is de Razer Blade 14 voorzien van de nieuwe Vapor Chamber cooling-technologie en een 165Hz 14 inch QHD scherm. De bijna 17 millimeter dikke (dunne) laptop is daarnaast voorzien van een webcam en een batterij die naar verluid ongeveer twaalf uur lang mee moet gaan na een volle laadbeurt.

De Razer Blade 14 is vanaf vandaag beschikbaar via de website van Razer zelf en kost je 1.999,99 euro.

Bron: Razer Keynote
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord