Tech: Razer onthult de Seiren V2 Pro en Seiren V2 X microfoons

Razer heeft de nieuwste versies van de Seiren microfoons onthuld. Het gaat om de Seiren V2 Pro en Seiren V2 X.

De microfoons hebben allebei veel aanpassingsmogelijkheden en controle door de directe integratie van audio mixing-software in Razer Synapse. Verder kun je bij de Seiren V2 Pro en Seiren V2 X de input/output-niveaus van meerdere audiobronnen onafhankelijk aanpassen, wat ideaal is voor streamers. De mic's verschillen ondanks de overeenkomsten veel van elkaar. Zo is de Seiren V2 Pro een dynamische microfoon die voor een natuurlijke stemopname zorgt. Verder heeft de V2 Pro ook onder andere 20 Hz frequentierespons om het volledige geluidsbereik op te vangen en een hoogdoorlaatfilter om ongewenste lage frequenties te blokkeren. Dit maakt de mic geschikt voor professionele streamers die al wat ervaring hebben met het medium. De Seiren V2 X is geschikt voor beginnende streamers. Zo heeft de mic een supercardioïde richtingskarakteristiek die de stem van de streamer gemakkelijk kan isoleren van het achtergrondgeluid. Daarnaast heeft de Seiren V2 X ook onder andere analoge gain-limieten om stemvervorming te voorkomen en een 25mm condensatormicrofoon voor natuurlijke stemkwaliteit

Seiren V2 Pro en Seiren V2 X

De Razer Seiren V2 Pro en Seiren V2 X zijn nu verkrijgbaar bij Razer zelf en bij door Razer erkende retailers.

BRON Razer

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?