Tech: Razer onthult Cyberpunk 2077 Viper Ultimate muis

Geplaatst: 11 oktober 2020 15:04

Razer is een samenwerking aangegaan met Cyberpunk 2077. Er is namelijk een Cyberpunk 2077 editie bekendgemaakt voor de Razer Viper Ultimate.

Tijdens de eerste digitale RazerCon heeft het hard- en softwarebedrijf Razer een crossover aangekondigd met de aankomende dystopische first-persoon shooter Cyberpunk 2077. Deze samenwerking houdt in dat er een Cyberpunk 2077 versie aankomt voor de Razer Viper Ultimate met Charging Dock. Voor de rest heeft de draadloze gaming muis dezelfde specificaties als de normale versies van de Razer Viper Ultimate. Hieronder vallen een accuduur van ongeveer zeventig uur, Razer Hyperspeed Wireless technologie, een Razer Focus+ Optical Sensor en een Razer Optical Mouse Switch. Daarnaast kan de cursorsnelheid ingesteld worden met een maximale dpi van 20.000 en beschikt de muis natuurlijk over Razer Chroma RGB.

De Razer Viper Ultimate met Charging Dock - Cyberpunk 2077 editie is in november verkrijgbaar voor 159.99 Amerikaanse dollars exclusief in de Razer webshop. Een precieze releasedatum is nog onbekend, maar aangezien Cyberpunk 2077 op 19 november uitkomt, zou het zomaar kunnen zijn dat de gaming muis rond die datum uitgebracht wordt.

Bron: Razer
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord