Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Tech: Razer onthult Cyberpunk 2077 Viper Ultimate muis

Razer is een samenwerking aangegaan met Cyberpunk 2077. Er is namelijk een Cyberpunk 2077 editie bekendgemaakt voor de Razer Viper Ultimate.

Tijdens de eerste digitale RazerCon heeft het hard- en softwarebedrijf Razer een crossover aangekondigd met de aankomende dystopische first-persoon shooter Cyberpunk 2077. Deze samenwerking houdt in dat er een Cyberpunk 2077 versie aankomt voor de Razer Viper Ultimate met Charging Dock. Voor de rest heeft de draadloze gaming muis dezelfde specificaties als de normale versies van de Razer Viper Ultimate. Hieronder vallen een accuduur van ongeveer zeventig uur, Razer Hyperspeed Wireless technologie, een Razer Focus+ Optical Sensor en een Razer Optical Mouse Switch. Daarnaast kan de cursorsnelheid ingesteld worden met een maximale dpi van 20.000 en beschikt de muis natuurlijk over Razer Chroma RGB.

De Razer Viper Ultimate met Charging Dock - Cyberpunk 2077 editie is in november verkrijgbaar voor 159.99 Amerikaanse dollars exclusief in de Razer webshop. Een precieze releasedatum is nog onbekend, maar aangezien Cyberpunk 2077 op 19 november uitkomt, zou het zomaar kunnen zijn dat de gaming muis rond die datum uitgebracht wordt.

BRON Razer

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?