Tech: Razer brengt Kiyo Pro camera op de markt

Razer heeft een nieuwe camera onthuld voor diens assortiment. De Razer Kiyo Pro camera moet professionele beeldkwaliteit naar streaming en videomeetings brengen.

Als je nog op zoek bent naar een camera met goede beeldkwaliteit voor tijdens videomeetings of streams, dan is de Razer Kiyo Pro wellicht eentje om in de gaten te houden. Dit kleine cameraatje is namelijk voorzien van een krachtige Adaptive Light Sensor die ook mooie beeldkwaliteit geeft bij weinig licht. De Kiyo Pro ondersteunt maximaal Full HD 1080p 60FPS en biedt drie beelhoeken, namelijk: 103°, 90° en 80°. Die laatste is vooral geschikt als facecam tijdens het streamen. De camera kan middels USB worden aangesloten op je pc of laptop.

Razer Kiyo Pro1

De Razer Kiyo Pro is vanaf nu verkrijgbaar voor €209,99 bij Razer zelf en geselecteerde retailers.

BRON Razer

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?