Tech: Razer brengt Kiyo Pro camera op de markt

Geplaatst: 23 februari 2021 21:02
Aangepast: 23 februari 2021 21:04

Razer heeft een nieuwe camera onthuld voor diens assortiment. De Razer Kiyo Pro camera moet professionele beeldkwaliteit naar streaming en videomeetings brengen.

Als je nog op zoek bent naar een camera met goede beeldkwaliteit voor tijdens videomeetings of streams, dan is de Razer Kiyo Pro wellicht eentje om in de gaten te houden. Dit kleine cameraatje is namelijk voorzien van een krachtige Adaptive Light Sensor die ook mooie beeldkwaliteit geeft bij weinig licht. De Kiyo Pro ondersteunt maximaal Full HD 1080p 60FPS en biedt drie beelhoeken, namelijk: 103°, 90° en 80°. Die laatste is vooral geschikt als facecam tijdens het streamen. De camera kan middels USB worden aangesloten op je pc of laptop.

De Razer Kiyo Pro is vanaf nu verkrijgbaar voor €209,99 bij Razer zelf en geselecteerde retailers.

Bron: Razer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord