Tech: Pokémon Switch Lite met Dialga en Palkia onthuld

Er is een nieuwe Nintendo Switch Lite-console onthuld. De console is geïnspireerd door de Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl-games.

Onlangs werd er een Pokémon Presents-presentatie aangekondigd. In deze presentatie ontvingen onder andere de Pokémon Diamond en Pearl-remakes een nieuwe trailer. In dezelfde livestream werd een speciale Nintendo Switch Lite onthuld. De nieuwe variant op de handheldconsole gaat door het leven als de Dialga & Palkia Edition. De twee legendarische Pokémon uit de Sinnoh-regio pronken in het goud en zilver op de achterzijde van het apparaat. Het uiterlijk van de console komt je misschien bekend voor. In 2006 verscheen namelijk een Nintendo DS Lite met exact dezelfde skin in Japan en de Verenigde Staten.

Nintendo Switch Lite Pokmon Diamond Pearl

De nieuwe Nintendo Switch Lite verschijnt op 5 november 2021 in de winkelschappen.

BRON Pokémon Presents
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?