Tech: PlayStation onthult de PULSE 3D Midnight Black-headset

PlayStation heeft een nieuwe variant op de draadloze PULSE 3D-headset onthuld. Binnenkort is de headset ook in de kleur Midnight Black verkrijgbaar.

Headsets zijn een vrij essentieel voorwerp in de gamewereld. Eerder dit jaar kondigde Microsoft een draadloze Xbox-headset aan. Ook Nintendo heeft het licht gezien en ondersteunt nu bluetoothaudio op de Nintendo Switch. Sony is al een tijdje actief in de wereld van draadloze headsets. Nu verschijnt er een nieuwe variant op een oud model. De PULSE 3D-headset is binnenkort ook in de kleur Midnight Black verkrijgbaar. Deze beschikt over twee subtiel verschillende tinten zwart met glanzende details. Die zorgen volgens het Japanse bedrijf voor een moeiteloze, ultraslanke afwerking. Het model in Midnight Black doet wat je van de PULSE 3D-headsets kunt verwachten. Het geluid is afgestemd op de 3D-audio van de PlayStation 5. Tevens beschikt de headset over dubbele noise-cancelling microfoons, een USB Type-C-oplaadpoort en de handige bedieningsfuncties die je van het model gewend bent.

De PULSE 3D Wireless Headset in Midnight Black verschijnt volgende maand.

BRON PlayStation
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?