Tech: Philips Momentum speciaal ontworpen voor Xbox

De nieuwe Philips Momentum is een monitor die speciaal ontworpen is voor de Xbox Series S en X. Het is de eerste gamemonitor-serie die ontworpen is voor de Xbox-console.

MMD, de merklicentiepartner voor Philips-monitoren, heeft de Philips Momentum-serie aangekondigd. Met de nieuwe HDMI 2.1-specificatie hebben eigenaren van de monitor de mogelijkheid om te gamen met een 4K-resolutie en 120Hz verversingsfrequenties. De monitor is gebouwd met lage latentie en lage vertraging om voor een soepele game-ervaring te zorgen. De monitor beschikt over een speciale soundbar, ontworpen door het Britse luidsprekerbedrijf Bowers & Wilkins. Voor de ontwikkeling van de monitor heeft MMD samengewerkt met Xbox. In eerste instantie is er alleen een 55-inch versie van de monitor beschikbaar. In de komende maanden worden nog meer modellen aangekondigd, zoals een 27-inch en 31-inch variant met dezelfde specificaties.

New Philips Xbox monitor

De Philips Momentum is als 55-inch scherm beschikbaar vanaf augustus.

BRON MMD

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?