Tech: Nintendo Switch ondersteunt nu Bluetooth-audio

De Nintendo Switch heeft vandaag een nieuwe update gekregen. Deze nieuwe update zorgt ervoor dat je nu via bluetooth externe audioapparatuur kunt koppelen.

Nintendo timmert hard aan de weg wat betreft haar hybride console de Nintendo Switch. Er komt niet alleen een Nintendo Switch met OLED-scherm aan, maar het originele model van de Nintendo Switch wordt ook nog eens in prijs verlaagd. Nu komt Nintendo met nog meer goed nieuws voor Switch-liefhebbers. Er is namelijk vandaag een nieuwe firmware-update uitgekomen. Deze update brengt een nieuwe feature met zich mee waar fans al geruime tijd op zitten te wachten. Je kunt vanaf nu namelijk audioapparatuur koppelen via Bluetooth. Hier is wel een kleine kanttekening bij. Wanneer je een Bluetooth-audioapparaat hebt gekoppeld, kun je maar maximaal twee draadloze controllers aansluiten. Daarnaast wordt de Bluetooth-verbinding automatisch verbroken wanneer je een lokale communicatieverbinding start.

De nieuwe update voor de Nintendo Switch is nu beschikbaar.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?