Tech: Nintendo Switch ondersteunt nu Bluetooth-audio

Geplaatst:

De Nintendo Switch heeft vandaag een nieuwe update gekregen. Deze nieuwe update zorgt ervoor dat je nu via bluetooth externe audioapparatuur kunt koppelen.

Nintendo timmert hard aan de weg wat betreft haar hybride console de Nintendo Switch. Er komt niet alleen een Nintendo Switch met OLED-scherm aan, maar het originele model van de Nintendo Switch wordt ook nog eens in prijs verlaagd. Nu komt Nintendo met nog meer goed nieuws voor Switch-liefhebbers. Er is namelijk vandaag een nieuwe firmware-update uitgekomen. Deze update brengt een nieuwe feature met zich mee waar fans al geruime tijd op zitten te wachten. Je kunt vanaf nu namelijk audioapparatuur koppelen via Bluetooth. Hier is wel een kleine kanttekening bij. Wanneer je een Bluetooth-audioapparaat hebt gekoppeld, kun je maar maximaal twee draadloze controllers aansluiten. Daarnaast wordt de Bluetooth-verbinding automatisch verbroken wanneer je een lokale communicatieverbinding start.

De nieuwe update voor de Nintendo Switch is nu beschikbaar.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord