Tech: Nintendo Switch OLED Dock apart verkrijgbaar

Geplaatst: 7 juli 2021 10:34

De dock van het nieuwe Nintendo Switch OLED-model is ook los te verkrijgen. Deze kun je bestellen via de webwinkel van Nintendo.

Gisteren werd uit het niets het Nintendo Switch OLED-model aangekondigd. Deze nieuwe Nintendo Switch heeft niet alleen een 7-inch OLED-scherm, maar tevens een vernieuwde dock met een ingebouwde LAN-poort. Nintendo bevestigt nu aan techsite Digital Trends dat de dock ook los verkrijgbaar is. Deze kun je niet in de winkel kopen, maar alleen via de webwinkel van Nintendo. Tevens is het zo dat de nieuwe dock ook compatibel is met het originele, kleinere Switch-model. Als je dus een nieuwe dock nodig hebt of er eentje wilt hebben met een ingebouwde LAN-poort, zonder dat je een compleet nieuwe console wilt kopen, dan is dat gewoon mogelijk.

Het nieuwe Nintendo Switch OLED-model is vanaf 8 oktober verkrijgbaar.

Bron: Digital Trends
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord