Tech: Nintendo Switch OLED Dock apart verkrijgbaar

De dock van het nieuwe Nintendo Switch OLED-model is ook los te verkrijgen. Deze kun je bestellen via de webwinkel van Nintendo.

Gisteren werd uit het niets het Nintendo Switch OLED-model aangekondigd. Deze nieuwe Nintendo Switch heeft niet alleen een 7-inch OLED-scherm, maar tevens een vernieuwde dock met een ingebouwde LAN-poort. Nintendo bevestigt nu aan techsite Digital Trends dat de dock ook los verkrijgbaar is. Deze kun je niet in de winkel kopen, maar alleen via de webwinkel van Nintendo. Tevens is het zo dat de nieuwe dock ook compatibel is met het originele, kleinere Switch-model. Als je dus een nieuwe dock nodig hebt of er eentje wilt hebben met een ingebouwde LAN-poort, zonder dat je een compleet nieuwe console wilt kopen, dan is dat gewoon mogelijk.

Nintendo Switch OLED model2

Het nieuwe Nintendo Switch OLED-model is vanaf 8 oktober verkrijgbaar.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?