Tech: Nintendo heeft geen plannen voor nieuw Switch-model

Geplaatst: 30 september 2021 21:39
Aangepast: 30 september 2021 21:39

Nintendo heeft geen plannen voor een nieuw model Nintendo Switch. Een verbeterde versie of Pro-versie zit er dus echt niet aan te komen.

Al zo goed als sinds de Nintendo Switch het levenslicht zag, gingen er geruchten rond van een verbeterd model. Inmiddels weten we dat dit verbeterde model de Nintendo Switch OLED is, met een verbeterd OLED-scherm. Toch bleven er geruchten rondgaan van nog een nieuw model, dat verbeterde prestaties zou leveren en waarmee je in 4K-resolutie zou kunnen gamen. Nintendo heeft nu zelf al deze geruchten ontkracht via Twitter. Het bedrijf geeft namelijk aan dat de geruchten dat Nintendo ontwikkelaars de middelen hebben gegeven om 4K Switch-games te maken, absoluut niet waar zijn. Het OLED-model dat eraan zit te komen, is de laatste iteratie van de Switch die we kunnen verwachten.

Of er echt geen andere Switch aan zit te komen, is nog maar de vraag. Misschien stapt Nintendo hierna wel over naar een nieuwe console.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord