Tech: Nintendo heeft geen plannen voor nieuw Switch-model

Nintendo heeft geen plannen voor een nieuw model Nintendo Switch. Een verbeterde versie of Pro-versie zit er dus echt niet aan te komen.

Al zo goed als sinds de Nintendo Switch het levenslicht zag, gingen er geruchten rond van een verbeterd model. Inmiddels weten we dat dit verbeterde model de Nintendo Switch OLED is, met een verbeterd OLED-scherm. Toch bleven er geruchten rondgaan van nog een nieuw model, dat verbeterde prestaties zou leveren en waarmee je in 4K-resolutie zou kunnen gamen. Nintendo heeft nu zelf al deze geruchten ontkracht via Twitter. Het bedrijf geeft namelijk aan dat de geruchten dat Nintendo ontwikkelaars de middelen hebben gegeven om 4K Switch-games te maken, absoluut niet waar zijn. Het OLED-model dat eraan zit te komen, is de laatste iteratie van de Switch die we kunnen verwachten.

Of er echt geen andere Switch aan zit te komen, is nog maar de vraag. Misschien stapt Nintendo hierna wel over naar een nieuwe console.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?