Check hier alle PlayStation State of Play content

Tech: Nintendo bezig met nieuwe draadloze controllers

Nintendo lijkt bezig te zijn met een nieuwe draadloze bluetooth controller. De ontwikkelaar heeft namelijk documenten hiervoor ingediend bij de Amerikaanse FCC.

De nieuwe controller waar Nintendo aan werkt zou meer vermogen vragen dan de huidige Joy-Cons en het modelnummer ligt in lijn met de SNES-controller voor de Nintendo Switch die in 2019 werd geïntroduceerd. Naas het feit dat de nieuwe controllers meer vermogen vragen dan de Joy-Cons is er nog weinig bekend. Bij het indienen van de documenten heeft Nintendo ook specifiek het verzoek gedaan om de details niet bekend te maken in de komende 180 dagen.

Nintendo draadloze controllers

Er zijn nog weinig details bekend over de controllers, dus helaas ook nog geen release window.

BRON FCC

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?