Tech: Nintendo bezig met nieuwe draadloze controllers

Geplaatst: 17 september 2021 10:42
Aangepast: 17 september 2021 13:50

Nintendo lijkt bezig te zijn met een nieuwe draadloze bluetooth controller. De ontwikkelaar heeft namelijk documenten hiervoor ingediend bij de Amerikaanse FCC.

De nieuwe controller waar Nintendo aan werkt zou meer vermogen vragen dan de huidige Joy-Cons en het modelnummer ligt in lijn met de SNES-controller voor de Nintendo Switch die in 2019 werd geïntroduceerd. Naas het feit dat de nieuwe controllers meer vermogen vragen dan de Joy-Cons is er nog weinig bekend. Bij het indienen van de documenten heeft Nintendo ook specifiek het verzoek gedaan om de details niet bekend te maken in de komende 180 dagen.

Er zijn nog weinig details bekend over de controllers, dus helaas ook nog geen release window.

Bron: FCC

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord