Tech: Nickelodeon All-Star Brawl Xbox Series X onthuld

Geplaatst: 12 oktober 2021 11:24
Aangepast: 12 oktober 2021 11:24

De Xbox Series X heeft er twee nieuwe limited edition-ontwerpen bij gekregen. Ditmaal gaat het om twee modellen met Nickelodeon All-Star Brawl-thema.

Nickelodeon All-Star Brawl is uit en dat moet gevierd worden. Het leek Microsoft dan ook een gepast idee om niet één, maar twee nieuwe limited edition Xbox Series X-modellen uit te brengen in Nickelodeon All-Star Brawl-thema. Het gaat hier om een model dat eruitziet als het iconische Nickelodeon-personage Spongebob Squarepants, die qua vorm perfect op de console van Microsoft past. Het andere model ziet eruit als Leonardo van de Teenage Mutant Ninja Turtles. Beide personages zijn te spelen in Nickelodeon All-Star Brawl en beide consoles komen met een controller die uitgedost is met het gezicht van de vechter in kwestie. De limited edition consoles zijn echter niet te koop. De consoles zijn namelijk alleen te winnen. Het enige dat je ervoor hoeft te doen is de tweet van Microsoft te retweeten met de juiste hashtag om kans te maken.

Je hebt nog tot 24 oktober om de limited edition Nickelodeon All-Star Brawl Xbox Series X-modellen te winnen.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nickelodeon All-Star Brawl

Series

-

Uitgever

GameMill Entertainment

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2021

Ontwikkelaar

Fair Play Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord