Nickelodeon All-Star Brawl

  • Ontwikkelaar Fair Play Labs
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2021
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Fighting, Party
  • Gameliner score

Tech: Nickelodeon All-Star Brawl Xbox Series X onthuld

De Xbox Series X heeft er twee nieuwe limited edition-ontwerpen bij gekregen. Ditmaal gaat het om twee modellen met Nickelodeon All-Star Brawl-thema.

Nickelodeon All-Star Brawl is uit en dat moet gevierd worden. Het leek Microsoft dan ook een gepast idee om niet één, maar twee nieuwe limited edition Xbox Series X-modellen uit te brengen in Nickelodeon All-Star Brawl-thema. Het gaat hier om een model dat eruitziet als het iconische Nickelodeon-personage Spongebob Squarepants, die qua vorm perfect op de console van Microsoft past. Het andere model ziet eruit als Leonardo van de Teenage Mutant Ninja Turtles. Beide personages zijn te spelen in Nickelodeon All-Star Brawl en beide consoles komen met een controller die uitgedost is met het gezicht van de vechter in kwestie. De limited edition consoles zijn echter niet te koop. De consoles zijn namelijk alleen te winnen. Het enige dat je ervoor hoeft te doen is de tweet van Microsoft te retweeten met de juiste hashtag om kans te maken.

Je hebt nog tot 24 oktober om de limited edition Nickelodeon All-Star Brawl Xbox Series X-modellen te winnen.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?