Tech: Nacon Accessories onthuld tijdens Nacon Connect

Tijdens Nacon Connect werden er naast verschillende games ook accessoires getoond van Nacon. Er zijn nieuwe accessoires onthuld voor de Xbox Series, PlayStation 5 en pc met een toelichting van Yannick Allaert.

Yannick Allaert, hoofd accessoires bij Nacon, onthulde tijdens Nacon Connect nieuwe accessoires voor de Xbox en PlayStation 5. De trailer hieronder toont de NACON Revolution X Pro Controller voor de Xbox Series X/S, Xbox One en pc. De Revolution X heeft een breed scala aan handmatige en software-matige aanpassingsopties en een ondersteuning van Dolby Atmos voor hoofdtelefoons. Ook de NACON MG-X Series kwam voorbij. Het gaat om de MG-X en MG-X Pro smartphone-controllers speciaal ontworpen voor Xbox Game Pass Ultimate-leden. De controllers zijn compatibel met alle Android smartphones tot 6,7 inch en verschijnt dit najaar in Europa en Amerika. Ook het RIG-team bood een exclusieve eerste blik op hun nieuwe headsets, de RIG 500 PRO HS GEN 2 en RIG 400 HS voor de PlayStation 5. Meer details hierover worden binnenkort gedeeld. RIG voegt er ook nog een streamingmicrofoon aan toe voor de PlayStation 5, de RIG 200 HS Steam Mic, die momenteel nog in ontwikkeling is. Deze microfoon heeft een metalen afwerking en technologie die speciaal is aangepast voor het opnemen en streamen van spraak op de PlayStation 5. Als laatst maakt Allaert en de rest van de NACON-teams bekend dat er een nieuwe Daija Arcade Stick in ontwikkeling is voor de PlayStation 5. Deze arcadestick is al beschikbaar voor de PlayStation 4 en werd ontwikkeld in samenwerking met professioneel gamer Marie-Laure 'Kayane' Norindr. De arcadestick wordt door gamers geprezen om zijn ergonomische design en SANWA-componenten. NACON komt nu met een nieuwe en verbeterde versie van deze arcadestick voor de PlayStation 5.

De NACON Revolution X Pro Controller verschijnt in de herfst van 2021.

BRON Nacon Connect

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?