Tech: Microsoft kondigt draadloze Xbox-headset aan

Er komt een officiële draadloze headset voor de Xbox uit. Dit heeft Microsoft vandaag aangekondigd via een trailer.

Xbox-gebruikers kunnen binnenkort een officiële draadloze Xbox-headset kopen. Microsoft heeft namelijk vandaag de Xbox Wireless Headset onthuld, speciaal ontwikkeld voor urenlang comfortabel gamen. Volgens Microsoft koppelt deze headset zich direct aan je console, heeft het hoge kwaliteit audio met een lage latentie, ondersteunt het geluidstechnologieën zoals Windows Sonic, Dolby Atmos en DTS Headphone:X en heeft de headset een auto-mutefunctie in de microfoon waarbij de spraakisolatie zich focust op stemgeluid zodat achtergrondgeluid verminderd wordt. Daarnaast kunnen gebruikers via de Xbox Accessoires-app de instellingen van de Xbox Wireless Headset aanpassen en kan de headset gebruikt worden op mobiele apparaten via Bluetooth. De accu van de headset zou volgens Microsoft tot vijftien uur kunnen meegaan.

De draadloze Xbox-headset is vanaf 16 maart verkrijgbaar voor 99,99 euro.

BRON Xbox
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?